Zonwerende glasfolie

ScenicView (serie 10) is een ultramoderne, dubbel reflecterende folie ontworpen om warme plekken in commerciële gebouwen te compenseren en het comfort in de moderne huizen van vandaag te verbeteren. Deze folie zal gegarandeerd niet vervagen of van kleur veranderen en biedt de hoogste warmtereflectie die verkrijgbaar is. De constructie van aluminium en gesputterd metaal zorgt voor koele tinten met een superieure zonregulering.

De grote glaspartijen in moderne huizen en gebouwen bieden een adembenemend uitzicht op de buitenwereld. Bouwers en ontwerpers hebben in het verleden raamfolie vermeden, omdat de meeste folies het uitzicht in de vroege avond en nacht teniet kunnen doen. ScenicView biedt de perfecte oplossing omdat de unieke dubbel reflecterende technologie huiseigenaren of eigenaren van gebouwen in staat stelt hun interieur te beschermen zonder hun panoramische uitzicht op te offeren.

Extra informatie

  • Beschermd met een CST™ krasbestendige hardcoat voor langdurige duurzaamheid, bescherming en helderheid.
  • Houdt 100%  van de schadelijke UV-stralen tegen – minimaliseert UV-risico’s voor huid en ogen en vermindert het verbleken van meubels, houten vloeren, tapijten en schilderijen.
  • Vermindering van schittering tot 91%, helpt vermoeidheid van de ogen en ongewenste schittering op computer- en tv-schermen te verminderen.
  • Uitgebreide fabrieksgarantie beschikbaar*.

Uiterlijk

Tegenhouden zonne-energie

Tegenhouden UV-licht

Externe reflectie

Geabsorbeerde zonne-energie

Warmte transmissie

DR05i

Zichtbare glasfolie

82%

99%

59%

40%

7%

SV10x

Zichtbare glasfolie

83%

99%

55%

35%

7%

Download hier de technische fiche van ScenicView glasfolie.