Warmtewerende glasfolie

SUN70i & SS70x zijn zonwerende raamfolies met hoge zichtbare lichttransmissie, ontworpen voor winkels, gebouwen en huiseigenaren die maximale warmte-afstoting wensen. In plaats van IR-afstoting over een smalle band, hebben deze zonwerende glasfolies een indrukwekkende IR-afstoting over het gehele IR-spectrum, waardoor het extreem energiezuinig is.

Perfect voor winkels, commerciële gebouwen en prestigieuze woningen; die een maximum aan natuurlijk licht, uitzonderlijke warmte-afstoting en uitstekende optische helderheid vereisen. Onze zonwerende glasfolies zijn spectraal selectieve producten dat de maximale hoeveelheid warmte afstoten en tegelijkertijd de maximale hoeveelheid zichtbaar licht binnenlaten.

Spectraal-selectieve folies verminderen de zonnewarmte en behouden tegelijkertijd de hoogste niveaus van daglicht binnen de gebouwschil.

Extra informatie

  • Beschermd met een CST™ krasbestendige hardcoat voor langdurige duurzaamheid, bescherming en helderheid.
  • Houdt 99% of meer van de schadelijke UV-stralen tegen – minimaliseert UV-risico’s voor huid en ogen, vertraagt het verbleken van meubels, houten vloeren, tapijten en schilderijen.
  • Vermindering van schittering met 25%, helpt vermoeide ogen en ongewenste schittering op computerschermen, tablets en televisies te verminderen.
  • Uitgebreide fabrieksgarantie beschikbaar.

Uiterlijk

Tegenhouden zonne-energie

Tegenhouden UV-licht

Externe reflectie

Geabsorbeerde zonne-energie

Warmte transmissie

SUN70i

Onzichtbare glasfolie

50%

99%

19%

34%

40%

SS70x

Onzichtbare glasfolie

53%

100%

18%

33%

37%

Download hier de technische fiche van SUN70i glasfolie.