SV25i

Zonwerende glasfolie – Spiegelfolie

ScenicView is een ultramoderne, dubbelreflecterende film die is ontworpen om hotspots in commerciële gebouwen in evenwicht te brengen en het comfort in moderne huizen van vandaag te verbeteren. Deze films zullen gegarandeerd niet vervagen of van kleur veranderen; ze bieden de hoogste beschikbare warmteafwijzing. De constructie van aluminium en gesputterd metaal zorgt voor koele tinten met superieure zonwering.

De grote glasplaten die tegenwoordig in moderne huizen en gebouwen te vinden zijn, bieden een adembenemend uitzicht op de buitenwereld. Bouwers en ontwerpers hebben raamfolie in het verleden vermeden, simpelweg omdat de meeste films vroege avond- en nachtelijke uitzichten kunnen vernietigen. ScenicView biedt de perfecte oplossing omdat de unieke dual-reflective-technologie huiseigenaren of eigenaren van gebouwen in staat stelt hun interieurmeubilair te beschermen zonder hun panoramische uitzicht op te offeren.


Extra informatie

  • Beschermd met een CST™ krasbestendige harde coating om langdurige duurzaamheid, bescherming en helderheid te garanderen.
  • Blokkeert 99% of meer van de schadelijke uv-stralen – minimaliseert uv-gezondheidsrisico’s voor huid en ogen en vermindert het verbleken van meubels, houten vloeren, tapijten en schilderijen binnenshuis.
  • Vermindering van schittering tot 91%, helpt vermoeide ogen en ongewenste schittering op computer- en tv-schermen te verminderen.
  • Uitgebreide fabrieksgarantie aanwezig.

Uiterlijk

Lichtdoorlaatbaar

Tegenhouden zonne-energie

Geabsorbeerde zonne-energie

Reductie UV-licht

Verblindingsreductie

Infrarood wering

dubbel reflecterend

67%

42%

100%