Fasara

decoratieve glasfolies

De 3M Fasara decoratieve glasfolies zijn een veelzijdige en stijlvolle optie om design en privacy op glazen oppervlakken te verbeteren en dit voor een lage prijs. De folie geeft een uitstraling van geëtst, gezandstraald, of decoratief glas. Met 3M Fasara glasafwerkingen bepaalt u de mate van privacy van een bepaalde ruimte. De voordelen van deze glasfolies zijn helder: verschillende mogelijkheden, gemaakt van duurzame en flexibele polyester materialen, snelle, accurate, mooie en duurzame applicatie, licht blijft aanwezig in alle ruimtes en zelfs afgesloten ruimtes voelen heel open.

Extra informatie

Voordelen

  • Esthetiek: Onze decoratieve glasfolies transformeren normaal glas en geven het pakkende effect van gestructureerd glas tegen een fractie van de kosten.
  • Flexibel: Fasara™ Decoratieve glasfolies geeft de mogelijkheid de hoeveelheid privacy aan te passen aan individuele wensen.
  • Eenvoudige applicatie: 3M expertise in zelfklevende folies garandeert u een snelle, accurate, mooie en duurzame applicatie op diverse glazen wanden.
  • Materiaal: Fasara™ Decoratieve folies zijn gemaakt van duurzame en flexibele polyester materialen.

Specificaties

Uiterlijk: transparant, opaak, wit, naturel
Toepassing: ramen, scheidingswanden, decoratie, privacy

Brochure Fasara