Zonwerende Spiegelfolie Raamfolie

SS35 - warmtewerend

De Solar Silver (SS35 spiegelfolie) is speciaal ontwikkeld om warmte zoveel mogelijk te weren. Deze folie is de ideale oplossing voor woningen en bedrijfspanden die aan een overmatige hoeveelheid zonlicht worden blootgesteld.

Lees meer >
Zonwerende Spiegelfolie Raamfolie

SS20 - warmtewerend

De Solar Silver (SS20 spiegelfolie) is speciaal ontwikkeld om warmte zoveel mogelijk te weren. Deze folie is de ideale oplossing voor woningen en bedrijfspanden die aan een overmatige hoeveelheid zonlicht worden blootgesteld.

Lees meer >
Zonwerende Spiegelfolie Raamfolie

SV10 - warmtewerend

Wilt u ontsnappen aan de hitte? Dat kan! De moderne ScenicView-folie van Johnson Window Films zijn tweezijdig reflecterend en bieden de grootst mogelijke warmtewering. ScenicView of SV10 is geschikt voor dubbelglas en HR-ramen en bijzonder geliefd bij architecten en ontwerpers.

Lees meer >
Zandstraalfolie, Matte folie, Privacyfolie - Geen inkijk

Crystal Glass - privacyfolie

Zandstraal film is de meest verkochte zelfklevende film. Zandstraal kleeffolie is een matte, melkachtige, kleeffolie om op glas te kleven. De lichtinval wordt niet beperkt en toch garandeert deze film je recht op privacy. Deze film kan op het oppervlak in zijn geheel worden aangebracht of in motiefvorm.

Lees meer >
Dé 3M Fasara Interieur Decoratie Glasfolies

Fasara - glasdecoratie

De 3M™ Fasara™ Decoratieve glasfolies zijn een veelzijdige en stijlvolle optie om design en privacy op glazen oppervlakken te verbeteren tegen lage kosten. Deze folies geven de uitstraling en doorschijnendheid van geëtst, gezandstraald of individuele decoraties op glas.

Lees meer >
Gekleurde Transparante Folie op glas

Aslan CT113 - glaskleurfolie

Naast de Réflectiv folie, bieden wij ook de Aslan CT glasfolie reeks aan. Deze bestaat uit 25 kleuren. De folie is zowel voor binnen – als buiten gebruik. Het is een transparant pvc folie met een grote kleurtransparantie. Ook deze folie is eenvoudig zelf te plaatsen en nadien te verwijderen zonder schade of lijmresten. Voor een nog ruimer kleurpallet, kan u de folies over elkaar kleven en zo een eigen gemaakte kleur creëren.

Lees meer >
Transparante_Glaskleurfolies

Réflectiv - glaskleurfolie

Réflectiv folie is een dunne gekleurde polyester glasfolie die enkel langs de binnenkant wordt geplaatst. De folie is transparant en kleurt alle soorten glas. Wanneer u dwars door de raam kijkt, behoudt u het zicht zonder vertroebelen. De folie beschikt over een anti-kras behandeling. Ze lenen zich eenvoudig tot het zelf plaatsen en zijn nadien snel terug te verwijderen zonder dat u enige schade aanricht. Beschikbaar in 10 verschillende kleuren.

Lees meer >