SEC04

Veiligheidsfolie – Glashelder

SEC 04 behoort tot de klasse B veiligheidsfolies. De folie heeft een dikte van 0,4 mm (100 micron). Het biedt bescherming tegen vandalisme, extreme weersomstandigheden, accidentele breuk, inbraak, … Wanneer er bijvoorbeeld een bal tegen het raam vliegt waardoor de raam barst, zal de folie de kapotte en rondvliegende glasscherven bij elkaar houden. Het zal daarom ook moeilijker zijn om in te breken.

Tegelijk houdt de folie 98% van de schadelijke UV-straling tegen. Ze heeft een CST krasvaste hardcoat waardoor een langere levensduur en bescherming wordt gegarandeerd. Het is een transparantie folie waardoor hij niet zichtbaar is op uw ramen.

Extra informatie

Voordelen

  • Beschermt tegen de gevaren van gebroken glas – ongelukjes, inbraak, noodweer, seismische gebeurtenissen, industriële en bomontploffingen (folies met een dikte van 0,2mm of meer)
  • Houdt 98% of meer van de schadelijke uv-stralen tegen – minimaliseert de gezondheidsrisico’s voor uw huid en ogen, en vermindert de verkleuring van meubelen, houten vloeren/tapijten en schilderijen
  • Houdt warmte tegen – zonnefolie helpt hotspots te elimineren en warmteaanwinst te beperken.
  • CST™ krasvaste, harde coating – grotere duurzaamheid, bescherming en helderheid
  • Gesteund door Johnson Window Films uitgebreide fabrieksgarantie programma

Specificaties

Uiterlijk: transparant
Tegenhouden zonne-energie: 18%
Vermindert schitteringen: 0%
Blokkeert UV-stralen: 98%
Toepassing: binnen op glas
Garantie: 10 jaar op breken en schilferen van de film