Transparante_Glaskleurfolies

Gekleurde glasfolies

Decoratieve glaskleurfolies worden veelal gebruikt om één bepaalde raampartij of deur in een bedrijfskleur te steken. Deze glanzende transparante gekleurde PVC films zijn zodanig geproduceerd dat we zelf probleemloos uw logo en teksten hieruit kunnen snijden. Het lichtverlies is afhankelijk van de gekozen kleur. De folies kunnen gekleefd worden op effen ondervlakken zoals glas, maar op op plexi en metaal.

We bieden glasfolies aan van Aslan CT en Réflectiv.  Beide hebben een breed gamma aan kleuren. Kom naar onze toonzaal om onze kleurenkaart te bekijken.

Réflectiv folie is een dunne gekleurde polyester glasfolie die enkel langs de binnenkant wordt geplaatst. De folie is transparant en kleurt alle soorten glas. Wanneer u dwars door de raam kijkt, behoudt u het zicht zonder vertroebelen. De folie beschikt over een anti-kras behandeling. Ze lenen zich eenvoudig tot het zelf plaatsen en zijn nadien snel terug te verwijderen zonder dat u enige schade aanricht. Beschikbaar in 10 verschillende kleuren.

Naast de Réflectiv folie, bieden wij ook de Aslan CT glasfolie reeks aan. Deze bestaat uit 25 kleuren. De folie is zowel voor binnen – als buiten gebruik. Het is een transparant pvc folie met een grote kleurtransparantie. Ook deze folie is eenvoudig zelf te plaatsen en nadien te verwijderen zonder schade of lijmresten. Voor een nog ruimer kleurpallet, kan u de folies over elkaar kleven en zo een eigen gemaakte kleur creëren. De levensduur van deze folie bedraagt 3 tot 5 jaar.

 

VOORDELEN:

  • Breed kleurengamma: 25 kleuren om uit te kiezen
  • Hoge kleurtransparantie en kleureffecten
  • Kleurrijke decoratie
  • Kan gebruikt worden voor logo’s, kleefletters of als kleurvlakken
  • Eenvoudig te kleven

Onze glaskleurfolies

onze glaskleurfolies