Wie Zijn We

Meer dan 30 jaar ervaring hebben er voor gezorgd dat Van Bortel & co, kortweg VBC Window Films, zich gespecialiseerd heeft in alle soorten van glasfolies en raamfolies. Een betere bescherming tegen de zon, meer privacy en een lager energieverbruik is waar het om gaat, zowel bij u thuis als op kantoor. Onze professionele zonwerende folies zorgen hiervoor. Van een koeler, comfortabeler interieur tot vermindering van fel zonlicht en behoud van de kleuren, onze folies brengen onmiddellijk vele voordelen met zich mee waar u ook op de lange termijn van profiteert.

In tegenstelling tot wat we denken, laten ramen enorm veel warmte door. Enkel of dubbel glas laat warmte voor het grootste gedeelte binnen. Het is vooral deze warmte die onze gebouwen zo heet en oncomfortabel maken. De stralingswarmte van de zon is 15 maal groter wanneer deze door de beglazing binnenkomt.

Net als bij elk ander product dat u als aanschaft, is het ook bij glasfolies en raamfolies belangrijk om u eerst goed te informeren voordat u een bepaald product uitkiest. We hopen dat onze website u hierbij mag helpen. Uiteraard kan u ons steeds contacteren voor gespecialiseerd advies!

Onze Werkwijze - Van Offerte Tot Plaatsing

  • Mail ons de afmetingen van uw raampartij(en) en welke folie u wenst.
  • Vergeet niet het type van uw glas door te geven.
  • Wij sturen u een vrijblijvende offerte met alle mogelijke opties.
  • Na akkoord van de offerte plannen wij binnen de 14 dagen een afspraak in.
  • Onze professionele plaatsers komen de folie plaatsen.

Ervaring

Zonwerende raamfolies
Zandstraalfolies
UV-werende raamfolie
Gekleurde raamfolies
Veiligheidsfolies

Interesse in één van onze diensten ?

Stuur ons vrijblijvend een informatieve of offerte-aanvraag.
Zowel particulieren als bedrijven ‘met grote projecten’ kunnen bij ons terecht.
Bericht sturen