UV CLEAR

UV-werend – Glashelder

UV Clear is een transparante, onzichtbare folie die 99% van de schadelijke UV-straling tegenhoudt. De folie is bijzonder geschikt voor winkelpanden, om het verbleken van het interieur tegen te gaan, en is daarnaast ook uitstekend toe te passen door huiseigenaren die bescherming wensen tegen UV-straling – zonder dat de raamfolie al te nadrukkelijk aanwezig is. De folie beschikt ook over een CST krasvaste hardcoat dat hierdoor een langere levensduur en bescherming garandeert.

UV werende folie kan de verkleuring niet helemaal uitschakelen, maar wel vertragen. Hierdoor wordt de levensduur van uw kledij, meubelen, tapijt,… verlengt.

Extra informatie

Voordelen

  • Beschermt tegen de gevaren van gebroken glas – ongelukjes, inbraak, noodweer, seismische gebeurtenissen, industriële en bomontploffingen (folies met een dikte van 7mm of meer)
  • Houdt 99% of meer van de schadelijke uv-stralen tegen – hierdoor zal uw interieur ( meubels, houten vloeren, tapijt, schilderijen ) minder snel verbleken en loopt u minder risico op gezondheidsklachten
  • CST™ krasvaste, harde coating – grotere duurzaamheid, bescherming en helderheid
  • Gesteund door Johnson Window Films uitgebreide fabrieksgarantie programma

Specificaties

Uiterlijk: transparant
Tegenhouden zonne-energie: 12%
Vermindert schitteringen: 0%
Blokkeert UV-stralen: 99%